Προφίλ

Η εμπορική τρίτης γενιάς οικογενειακή επιχείρηση ΥΛΙΚΩΝ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΗΣΑΪΑΔΗ, στην σαραντάχρονη συνεχή πορεία της, παρουσίασε πρωτοπορώντας και προσφέροντας στον αρτοποιητικό κλάδο:
  • 1974 - άρχισε να διανέμει ποικιλίες βελτιωτικών λιπαρής μορφής
  • 1975 - καινοτόμησε στις δοκιμές παραγωγής από έμπειρους Ευρωπαίους αρτοποιούς μέσα στα Ελληνικά αρτοποιεία
  • 1977 - ξεκίνησε να εισάγει νέα βελτιωτικά σε σκόνη
  • 1980 - προώθησε την Γαλλική ξηρή στιγμιαία μαγιά
  • 1985 - πρωτοπαρουσίασε τα Γερμανικά μίγματα με σπόρους δημητριακών
  • 1989 - καθιέρωσε τους διαφορετικούς τύπους της Γαλλικής νωπής μαγιάς "το χελιδόνι"
  • 1993 - διεύρυνε την γκάμα των προϊόντων της με μίγματα υγιεινής διατροφής
  • 1996 - πρωτοτύπησε με τα ξηρά και υγρά προζύμια καθώς και "μάνες" προζυμιών
  • 2001 - έκανε γνωστά τα συμπυκνώματα για την παραγωγή οικολογικών & βιολογικών ψωμιών
  • 2006 - μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην ΕΠΑΝΩΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, που περιλαμβάνουν, γραφεία και αποθήκες 1.200 τ.μ., με θαλάμους ψύξης & ελεγχόμενης θερμοκρασίας, πιστοποιημένη με ISO 22000
  • 2007 - ξεκίνησε να διαθέτει στην ραγδαία εξελισσόμενη αγορά της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και της ευρύτερης περιοχής της Βορείου ΕΛΛΑΔΟΣ πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής και παγωτού σύμφωνα με τις αρχές του HACCP
  • 2013 - ιδρύεται στη Θεσσαλονίκη η ανώνυμη εταιρία ΗΣΑΪΑΔΗΣ Α.E. ως συνέχεια της ατομικής εταιρίας Ησαϊάδης Αλκιβιάδης, που είχε ήδη από το 1981 διαδεχθεί την ατομική εταιρία Ησαϊάδης Βασίλειος (έναρξη Σεπτέμβριος 1974).
Και συνεχίζει βασιζόμενη στην εμπιστοσύνη των πελατών της, τις αξιόπιστες και με συνέπεια καθημερινές διανομές της.

Παράλληλα διοργανώνοντας τακτικές επισκέψεις στις μεγαλύτερες εκθέσεις αρτοποιίας - ζαχαροπλαστικής, στις εγκαταστάσεις των προμηθευτών της, όπου υπάρχουν τα κέντρα αρτοποίησής τους καθώς και σε επιλεγμένες βιομηχανικές και βιοτεχνικές μονάδες σε ολόκληρη την Ευρώπη, συνέβαλε στην διαμόρφωση των εξελίξεων του αρτοζαχαροπλαστικού κλάδου με τα πρωτοκλασάτα υλικά που διακινεί.

Ισολογισμός 2014
Συνταγές...
ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ σε ΧΡΟΝΟ (20-30 λεπτά) ΑΝΑΛΟΓΑ με την ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΔΟΥ.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΖΥΜΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΕΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ (ΚΟΡΔΑΡΙΣΜΕΝΗ) με ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ (30- 34 βαθμούς ) .

ΨΗΝΟΥΜΕ σε

α) ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ ΦΟΥΡΝΟ με ΘΕΡΜΟΚΡ. 160 βαθμούς ( για 35 - 45 λεπτά για 500γραμ. ) ή (50 - 65 λεπτά για 750γραμ-1000γραμ. )

β) ΤΑΜΠΑΝΟΤΟ ΦΟΥΡΝΟ με ΘΕΡΜΟΚΡ. ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑ (55 βαθμούς ) ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡ. ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΨΩΜΙΟΥ ΓΙΑ ( 40 - 50 λεπτά). . .